INICIATIVA MULTITUDINÀRIA

El Barça confecciona el mosaic més gran amb la seva samarreta

Henry, Belletti i el president de Rakuten col·laboren amb el club en el frustrat intent de rècord Guinness

camiseta gigante

camiseta gigante

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Barça ha teixit amb milers de persones la samarreta més gran del món. La seva. El mosaic que ha dibuixat al Bryant Park (carrer 41 amb la Sisena Avinguda) no ha consumat la pretensió d'aconseguir un rècord Guinness, encara que la representant de la firma, Sarah Casson, anava fent comptes sobre quants aficionats, exactament, havien participat en la iniciativa promocional del club. El rècord vigent el tenia el cos de policia de Bagdad, que el 2 d'abril del 2015 va confeccionar un mosaic amb 4.200 persones. L'intent blaugrana es va quedar en 3.330.

El Barça tenia preparades 4.950 cartolines que dibuixaven sobre la verda gespa del parc la nova samarreta blaugrana. L'única novetat va ser que el nom d'Unicef ocupava la part inferior; d'una altra manera, com està a l'esquena, no s'hauria vist. La sufocant calor i el retard acumulat han sigut un parell de motius que han impedit superar el registre, segons fonts del club. Hi havia aficionats (més de set mil registrats anunciant la seva intervenció) que van acumular gairebé cinc hores sota el sol.

FINAL TUMULTUÓS

Notícies relacionades

Els dirigents blaugranes s'han emportat la satisfacció del fervor que van expressar els aficionats que, per una altra part, han provocat una tumultuosa sortida de Josep Maria Bartomeu, assetjat per peticions d'autògrafs i fotos, i que s'ha hagut de refugiar en un restaurant pròxim al qual han anat arribant la resta de directius.Igual o més aclaparant li ha resultat a Thierry Henry, orfe pràcticament de cap dispositiu de seguretat.

James Costos, Juliano Belletti, Hiroshi Mikitani, Josep Maria Bartomeu, Thierry Henry, Jordi Cardoner i Jordi Moix, entre els milers de seguidors blaugranes que van formar el mosaic. / FC BARCELONA

Henry i Belletti s'han unit a la causa, igual que Hiroshi Mikitani, el president de Rakuten, que lluïa la samarreta que ell està pagant des d'aquesta temporada, i que havia de ser presentada en una cerimònia a l'estadi Metlife abans del partit davant el Juventus. També hi va assistir James Costos l'assessor estratègic contractat pel club i exambaixador dels EUA a Espanya. Van fer pinya amb Bartomeu diversos directius i els seus familiars per completar una samarreta gegant que va acabar encongida.

Temes:

Futbol Rècords