IGUALTAT A LA FINAL DE LA LLIGA DE FUTBOL SALA

El Barça s'estavella a Torrejón davant un Inter demolidor (6-1)

La sèrie es trasllada la setmana que ve al Palau després d'un triomf de cada equip

/ EFE / FERNANDO VILLAR

1

El Barça no ha pogut repetir l'èxit de dijous a Torrejón i ha caigut aquest dissabte (6-1) davant el Movistar Inter en el segon partit del 'play-off' de la final de la Lliga de futbol sala, que es traslladarà la setmana que ve al Palau després d'un triomf de cada equip.

El bloc blaugrana ha començat el xoc amb molta intensitat i ja acumulava dues faltes al primer minut, però el capità de l'InterCarlos Ortiz, aviat ha posat al davant els locals amb un excel·lent tir (m. 4).

PENAL POLÈMIC

Aquest triomf per la mínima s'ha mantingut fins al descans. Els blaugranes han començat molt millor el segon temps, però no han estat encertats de cara a la porteria. Borja ha evitat sota pals el gol de Joao Batista (m. 25) i els madrilenys han tornat a marcar després d'un polèmic penal de Dyego a Rivillos transformat per Borja (m. 28).

Gadeia ha firmat el tercer del campió d'Europa (m. 30), el porter Jesús Herrero ha aconseguit el quart en una sacada ràpida amb els blaugranes bolcats (m. 33) i Rafael ha protagonitzat el cinquè (m. 35). Ferrao (m. 36) ha segellat el gol del Barça abans que Rivillos tanqués el marcador (m. 39).

El conjunt d'Andreu Plaza, que no guanya la Lliga des del 2013, tindrà ara l'oportunitat de segellar el títol al Palau. El tercer xoc es disputarà dijous que ve, i el quart, el dissabte següent. Si fes falta el cinquè i últim partit, tindria lloc a Torrejón el dilluns 19 de juny.