Messi compra un hotel de quatre estrelles a Sitges

El crac del Barça ha pagat 30 milions d'euros per l'establiment

antoroccuzzo88---antoroccuzzo88--a-fotos-y-vdeos-de-instagram

antoroccuzzo88---antoroccuzzo88--a-fotos-y-vdeos-de-instagram

1
Es llegeix en minuts

El jugador del FC Barcelona Leo Messi ha comprat l'hotel MiM de Sitges, de quatre estrelles, amb 77 habitacions i ubicat al número 12 de l'avinguda Sofia de la localitat, molt a prop de la platja, segons han confirmat fonts de l'establiment hoteler. El '10' s'afegeix així al negoci hoteler com ja va fer al seu dia Cristiano Ronaldo, propietari d'una cadena d'hotels de luxe a Lisboa Madeira.

L'argentí se suma  L'argentí se suma al negoci turístic com Cristiano Ronaldo, propietari d'hotels a Lisboa i Madeira

Messi ha pagat al voltant de 30 milions d'euros per l'edifici i preveu que Grup Majestic gestioni l'hotel, que en temporada alta comercialitza les seves habitacions a un preu d'entre 250 i 300 euros la nit, publica aquest dijous 'Expansión'.

L'establiment, que es va construir el 2013, compta amb 77 habitacions, 300 metres quadrats de salons, un 'spa' amb un circuit d'hidroteràpia, cabines per a tractaments en parella i d'oxigen i una terrassa situada al terrat amb piscina i bar amb vistes panoràmiques.

UNA NOVA SOCIETAT

Notícies relacionades

Messi va constituir recentment una nova societat per a la inversió en hotels i apartaments sota el nom de Rosotel, i segons el Registre Mercantil el 'holding' que canalitza les inversions de Leo Messi, Limecu España 2010, va crear Explotaciones Rosotel per a "l'explotació de negocis relacionats amb el sector de l'hostaleria, en particular la gestió de bars i restaurants i l'adquisició, venda i tinença d'hotels i apartaments".

L'administrador únic d'aquesta nova societat és la mateixa Limecu, el president de la qual és Leo Messi, i el seu administrador únic, el seu germà Rodrigo. Aquesta operació no és la primera inversió de Messi en el sector immobiliari català, ja que el jugador és el propietari de l'Edifici Rostower, a Urgell-Rosselló, a l'Eixample de Barcelona.