EL MISSATGE D'UN MITE BLAUGRANA

Guardiola: "Felicito el Madrid però el Barça sempre torna"

El tècnic del Manchester City assegura que Valverde ho farà "molt bé" al club blaugrana

 

 

1
Es llegeix en minuts

El tècnic del Manchester City, Pep Guardiola, exentrenador del Barça, està segur que el nou responsable blaugrana, Ernesto Valverde, "ho farà molt bé, com ho ha demostrat durant la seva trajectòria professional".

Guardiola, que ha participat en el 'Johan Cruyff Memorial', un torneig benèfic a favor de la Fundació Johan Cruyff al Club de Golf Montanyà, ha recordat que Valverde és "molt bon amic" seu, una persona "molt pròxima i un gran entrenador" al qual "no li donaria cap consell" en la seva nova etapa.

Això sí, el tècnic del City creu que Valverde ha de ser fidel a la seva forma de veure el futbol com ho ha fet a Grècia i en "llocs tan mediàticament difícils com València" o l'Athletic. "Sap molt i és una persona extraordinària", ha insistit.

EL BARÇA MÉS COMPETITIU

Preguntat sobre el treball realitzat per Luis Enrique en les últimes tres temporades al capdavant del Barça, Guardiola ha comentat que amb l'asturià els blaugranes van jugar fidels al seu estil. "Era un equip gairebé imparable", ha dit.

Pel que fa a què necessita el Barça per recuperar el ceptre continental després que el Madrid hagi aconseguit les dues últimes Champions, Guardiola ha assegurat que "poques coses", especialment després que els blaugranes hagin guanyat la Copa i lluitat fins al final per guanyar la Lliga.

"El Barça és l'equip més competitiu dels últims 15 anys. Competitivitat significa guanyar cada setmana i en les lligues ningú ha aconseguit aquests èxits", ha recordat el tècnic del City, que ha insistit que a Europa "una mala tarda" t'envia per a casa.

"Crec que no hi ha hagut cap equip tan competitiu com el Barça. La Champions és més curta, pots fer vuit bons partits, però és que la Lliga és cada dia, per tant no hi ha millor equip i ho tornaran a fer", ha assegurat.

TREBALL EXTRAORDINARI DE ZIDANE

Notícies relacionades

Guardiola ha aplaudit el triomf del Madrid a la Champions conquistada a Cardiff però ha llançat també un missatge. "Els felicito, però el Barça torna sempre". Ha estès les felicitacions al tècnic blanc, Zinedine Zidane, però no considera que es puguin fer comparacions futbolístiques entre tots dos.

"Ens assemblem en això dels cabells. Ha fet un treball extraordinari i m'alegro molt per ell. Va ser un jugador d'un altre nivell, dels millors que he vist mai, i els resultats com a entrenador així ho diuen", ha afegit.