Laporta, exonerat de l'acció de responsabilitat social

L'Audiència Provincial desestima el recurs del FC Barcelona i ratifica la sentència del jutjat de primera instància

 

  / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Joan Laporta ha sigut exonerat de l'acció de responsabilitat social. L'Audiència Provincial ha ratificat aquest dijous la decisió del jutjat de primera instància el 2014.

L'Audiència ha desestimat amb la seva sentència el recurs interposat pel FC Barcelona contra diversos membres de l'anterior junta directiva. Encara és possible recurs de cassació si es donessin els requisits legals, indica la sentència.

Curiosament la notícia ha arribat el mateix dia en què Sandro Rosell, el seu arxienemic i propulsor de la querella, ha declarat a Madrid davant l'Audiència Nacional per un delicte de blanqueig de diners i associació criminal.

Notícies relacionades

L'apel·lació del FC Barcelona va ser presentada contra Maria Elena Fort, Xavier Sala i Martin, Josep Ignasi Macià, Rafael Yuste i Joan Laporta després de l'acord d'altres membres de la junta anterior amb la directiva que presideix Josep Maria Bartomeu

Amb aquesta sentència, tots els esmentats queden exempts de nou d'afrontar els 47,6 milions d'euros que la junta de Bartomeu atribuïa a suposades pèrdues generades sota el mandat de Laporta entre el 2003 i el 2010.