Laporta: "Mai me n'alegro de les desgràcies dels altres, encara que hagin intentat fer-me mal"

L'expresident del Barcelona acusa la directiva de Bartomeu d'"estar mentint, intoxicant i manipulant" i de "no tenir ànima"

zentauroepp37784206 laporta2170522113442

zentauroepp37784206 laporta2170522113442 / JORDI COTRINA

2
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

El mateix dia que Sandro Rosell, expresident del Barcelona, era enviat a la presó, i sense fiança, "per blanqueig i organització criminal", Joan Laporta era exonerat de l'acció de responsabilitat social que havia activat aquest fa set anys. L'Audiència Provincial de Barcelona li ha donat la raó a Laporta i a quatre dels seus directius (Sala Martín, Yuste, Macià i Elena Fort) en la demanda que havia interposat el Barça contra ells per l'"acció de responsabilitat". "Mai me n'alegro de les desgràcies dels altres, encara que m'hagin fet mal", ha dit Laporta després d'un acte de la Fundació Johan Cruyff a la Mar Bella de Barcelona.

"Em sap malament quan pienso en la seva família i fills i perquè afecta i perjudica la imatge del Barça. Es veia venir fa temps" (Laporta)

"Em sap greu quan penso en la seva família i els seus fills. I també em sap greu perquè afecta i perjudica la imatge del Barça. Es veia a venir des de fa temps”, ha indicat l'expresident blaugrana, que després ha acusat l'actual directiva, presidida per Josep Maria Bartomeu, d'"estar mentint, intoxicant i manipulant". Per Laporta, "la gestió d'un club de futbol també requereix ànima", i, segons la seva opinió, els actuals directius no en tenen.

"Pienso que tenen dificultats econòmiques serioses, que fan que el club no sigui viable ni sostenible" (Laporta) 

Notícies relacionades

"Quan la gestió està en mans d'unes persones que no tenen ànima i de l'únic que poden intentar fardar és del que la gent realment no entén, de la gestió...", ha dit Laporta, i ha indicat que "si després veus els resultats, estan fent una gestió lamentable". Ha volgut insistir en els seus atacs: "El problema d'ells és que no tenen ànima".

Laporta no s'ha aturat només en la nefasta gestió de la junta de Bartomeu. "Penso que tenen dificultats econòmiques serioses, que fan que el club no sigui viable ni sostenible", ha dit l'exdirigent, que ha recordat que va ser "una junta directiva, sobretot el president i expresident, que van pactar amb fiscalia per quedar alliberats ells de culpa a canvi que condemnessin el Barça". Per acabar amb el seu crític missatge, Laporta ha recordat que "no es mereixerien estar en el càrrec", i ha explicat que l'actual president "va dir que estava legitimat per continuar i la mentida no legitima. Ells segueixen mentint molt. Apel·len a la il·lusió, però la gestió no és bona".