Piqué rep l'alta hospitalària

El defensa es va queixar de malestar general per un dolor abdominal

jdomenech38346126 gra443  madrid  08 05 2017   el defensa del fc barcelona ger170513164549

jdomenech38346126 gra443 madrid 08 05 2017 el defensa del fc barcelona ger170513164549 / Kiko Huesca

1
Es llegeix en minuts

Gerard Piqué ha rebut aquest diumenge l'alta hospitalària després d'estar ingressat a l'Hospital de la Vall d'Hebron afectat d'un procés víric estomacal. El defensa tenia molèsties en les últimes hores i els serveis mèdics han optat perquè sigui sotmès a una sèrie d'anàlisis per medicar-lo. Segons el comunicat del FC Barcelona, "seguirà amb un tractament per recuperar-se del malestar general. L'evolució marcarà la seva disponibilitat".

Notícies relacionades

"Serà baixa segura, no s'ha pogut entrenar. Té malestar general des de començament de la setmana i esperem que estigui bé”, va dir ahir dissabte Luis Enrique en una lacònica manifestació al ser preguntat per Piqué. El jugador blaugrana, que va viatjar a Madrid per presenciar l'Open de tennis dilluns i dimarts, no s'ha entrenat amb l'equip els últims dies.

El brasiler Marlon ha sigut el reforç requerit per Luis Enrique per cobrir l'absència del central en la visita al Las Palmas aquest diumenge. El Barça compta amb les absències per sanció de Sergi Roberto i per lesió dels també defenses Mathieu i Aleix Vidal i el centrecampista Rafinha. El llarg viatge ha propiciat que Luis Enrique inclogués a la llista Jordi Masip, el tercer porter.

La convocatòria per a Las Palmas

Davanters: Messi, Suárez, Neymar, Alcácer.