Horari i on veure per televisió el Las Palmas-Barcelona

1
Es llegeix en minuts

El Barcelona jugarà al camp de Las Palmas el partit de la penúltima jornada de la Lliga Santander. Jose Luis González serà l'àrbitre del partit. El duel es jugarà diumenge a les 20.00 hores i serà retransmès per televisió al canal Movistar Partidazo, disponible a la plataforma Movistar+. També el podreu seguir amb comentaris en directe a la web d'EL PERIÓDICO.

Notícies relacionades

Penúltim assalt per als de Luis Enrique en la lluita contra el Reial Madrid (que juga a la mateixa hora) pel títol. Lionel Messi té a l'abast la seva quarta Bota d'Or gràcies als seus 35 gols i, a falta de dues jornades, és el principal favorit per aconseguir-la. Piqué no es va entrenar dijous per una gastroenteritis, però s'espera que estigui recuperat per al cap de setmana.

El conjunt canari tancarà la temporada a la zona mitjana baixa de la taula. Arrossega una mala ratxa de resultats, amb quatre derrotes i un empat en els últims cinc partits. En el partit de la primera volta contra els blaugranes va sortir golejat del Camp Nou (5-0).