Maradona: "És incoherent que a Messi li hagin anul·lat la sanció"

Polèmiques declaracions a l'Argentina de l'antic astre en contra de l'estrella blaugrana

GRA360. MADRID, 13/02/2017.- El exfutbolista Diego Maradona junto a su novia Rocío Oliva en el hotel de Madrid donde se hospeda. Maradona regresará el próximo miércoles al Santiago Bernabéu para ver desde el palco el Real Madrid-Nápoles, un duelo marcado por el pasado del astro argentino, que rememorará su paso por el club italiano en un campo de fútbol que pisó cuatro veces y casi siempre perdió. EFE/DAVID RAMIRO

GRA360. MADRID, 13/02/2017.- El exfutbolista Diego Maradona junto a su novia Rocío Oliva en el hotel de Madrid donde se hospeda. Maradona regresará el próximo miércoles al Santiago Bernabéu para ver desde el palco el Real Madrid-Nápoles, un duelo marcado por el pasado del astro argentino, que rememorará su paso por el club italiano en un campo de fútbol que pisó cuatro veces y casi siempre perdió. EFE/DAVID RAMIRO / DAVID RAMIRO (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Diego Maradona ha provocat una nova polèmica a l'Argentina a l'afirmar sorprenentment que li semblava "totalment incoherent" que a Leo Messi li hagin anul·lat la sanció de quatre partits per presumptament haver insultat un àrbitre. A més, va afirmar que el capità albiceleste "es mereixia" dos partits de suspensió.

Notícies relacionades

"Vaig intentar ajudar Messi però no hi vaig tenir res a veure. Havien dit quatre i de sobte són tres menys. És incoherent totalment, però Leo un partit més se'l mereixia. Ho dic amb el cor a la mà", va afirmar Maradona en declaracions a Radio La Red, que va defensar que "Messi no és de 'putear' (insultar)". I va afegir: "Jo el vaig dirigir un any i semblava més un peluix que un jugador de futbol".

LA DECISIÓ

El Comitè d'Apel·lació de la FIFA va decidir divendres passat retirar la sanció de quatre partits imposada a Messi per presumptament haver insultat Emerson Augusto do Carvalho, assistent de l'àrbitre brasiler Sandro Ricci, després del triomf de l'Argentina davant Xile per 1-0 el 23 de març. No obstant, Messi va complir el primer partit de sanció el 28 de març davant Bolívia, partit en què l'Argentina va perdre.