El president del Màlaga diu que els catalans són "escòria" i que no ensumaran la Lliga

El xeic Abdul·lah al-Thani respon amb contundència a Twitter als dubtes sobre Michel pel seu passat madridista

GRA699. GRANADA, 25/04/2017.- El jugador del Málaga Sandro (c) celebra tras marcar su segundo gol ante el Granada, durante el partido de Liga en Primera División disputado esta noche en el estadio Los Cármenes de la capital granadina. EFE/Miguel Ángel Molina

GRA699. GRANADA, 25/04/2017.- El jugador del Málaga Sandro (c) celebra tras marcar su segundo gol ante el Granada, durante el partido de Liga en Primera División disputado esta noche en el estadio Los Cármenes de la capital granadina. EFE/Miguel Ángel Molina / Miguel Ángel Molina (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Al xeic Abdul·lah al-Thani, president del Màlaga, no li ha fet cap gràcia que es dubti del seu entrenador, Michel, pel seu passat madridista, per ser història pura del club blanc. La sort (o desgràcia) ha volgut que el conjunt andalús sigui l'últim rival de l'equip de Zinedine Zidane a la Lliga i, per tant, el jutge del campionat. Una victòria malaguenya podria donar el títol al Barça. Però, a la vegada, una actitud plàcida dels jugadors de Michel serviria al Madrid per certificar el campionat.

Michel va declarar dimarts a la nit que "ell no era Valdano" en al·lusió a l'etapa del tècnic argentí amb el Tenerife. Al-Thani ha respost contundentment al seu compte de Twitter amb unes maneres que, realment, no venien a to. "Amb l'ajuda de Déu els guanyarem al camp però l'escòria de Catalunya no olorarà la Lliga després de les mentides sobre Michel". La polèmica està servida.