Piqué no jugarà a Granada

Luis Enrique li ha donat descans i faltarà a la cita, igual que el sancionat Messi

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Gerard Piqué no jugarà a Granada aquest diumenge (20.45 h.) en la represa de la Lliga. Luis Enrique li ha donat descans des d'aquest divendres, quan no s'ha entrenat amb el grup, i s'ha ampliat tot el cap de setmana. El defensa ha jugat els dos partits amb la selecció espanyola.

Notícies relacionades

La de Piqué no serà l'única absència notable de l'equip. S'uneix a la de Leo Messi, sancionat per acumulació d'amonestacions. Es dona la circumstància que el central català també estava amenaçat de suspensió, i a internet es va muntar una enquesta per endevinar en quin minut provocaria la targeta que el fes descansar als Cármenes. No la va buscar, com sí que va fer Messi.

L'absència de Piqué la cobrirà Jérémy Mathieu, que ja havia rebut l'alta abans del partit amb el València, encara que no va ser convocat. La de Messi la cobrirà Carles AleñàArda Turan, que va tornar de Turquia lesionat (a l'adductor), i Aleix Vidal (turmell dret) estan de baixa. Jordi Masip, el tercer porter, és el descart tècnic de la llista de 18 convocats.

La convocatòria per a Granada

Davanters: Suárez, Neymar, Rafinha, Alcácer.