Horari i on veure per la tele el Deportivo-FC Barcelona de Lliga

zentauroepp35919521 alcacerdepor170310101559

zentauroepp35919521 alcacerdepor170310101559 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

El Barcelona jugarà contra el Deportivo de la Corunya aquest diumenge, un partit pertanyent a la jornada 27 de la Lliga Santander. El col·legiat David Fernández Borbalán serà l'encarregat de dirigir el partit. El duel començarà a les 16.15 hores a l'estadi de Riazor i serà retransmès pel canal beIN La Liga, disponible a les plataformes Movistar+, Orange TV, Telecable i Vodafone TV. També es podrà seguir minut a minut en directe a la web d'EL PERIÓDICO des d'una hora abans del xiulet inicial.

Notícies relacionades

El club català arriba eufòric després de fer història a la Lliga de Campions al remuntar l'eliminatòria contra el PSG. La premsa mundial va quedar fascinada amb la gesta aconseguida en els últims minuts del partit encadenant tres gols. Els blaugranes depenen de si mateixos per guanyar la Lliga i no voldran perdre punts aquest cap de setmana.

El Depor està a prop de la zona de descens amb 24 punts i nou entrenador, l'exbètic Pepe Mel. Els gallecs fa tres jornades que no perden, però han tingut dos empats a casa. En el partit entre els dos clubs de la primera volta, el Barcelona va guanyar per 4 gols a 0, amb Messi.