ACTUALITAT BLAUGRANA

Laporta: "S'han acabat sis anys de patiment"

L'expresident blaugrana carrega contra Bartomeu i confia en la remuntada davant el PSG

 

  / FC BARCELONA

1
Es llegeix en minuts

L'expresident Joan Laporta va comparèixer davant els mitjans de comunicació a la Sala Luz de Gas de Barcelona, on va assistir a un acte solidari. Laporta es va mostrar satisfet amb la retirada parcial del Barcelona de l'acció de responsabilitat. "Finalment s'han acabat sis anys de patiment", va declarar.

En la segona instància la sentència ja no serà econòmica, només moral. "Ara ha de decidir el jutge; sempre hem volgut sentència de segona instància. Els pròxims passos me'ls reservo", va afegir. Laporta i cinc exdirectius s'enfrontaven a un pagament milionari en el cas que la sentència fos desfavorable per a ells.

"AMBIENT HISTÒRIC"

Notícies relacionades

Laporta va carregar amb duresa contra Bartomeu: "Que deixi de fer exercicis de falsa magnanimitat". No és la primera vegada que l'expresident mostra el seu desacord amb la directiva blaugrana. Fa uns dies va publicar un tuit en què criticava la gestió de la Masia i després de la derrota a París va declarar: "Fa temps que penso que aquesta directiva està destrossant el Barça".

En l'àmbit futbolístic, Laporta confia en la remuntada de l'equip davant el PSG al Camp Nou després de la dura derrota en l'anada de la Champions. "L'esperança és l'últim que és perd, i menys amb aquests jugadors i aquest equip liderat per Messi. Hem de crear un ambient històric al Camp Nou per intentar la remuntada", va declarar.