Laporta critica la marginació de La Masia

L'expresident del Barcelona surt a la palestra i burxa la ferida blaugrana

 

  / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts

Joan Laporta va mostrar la seva preocupació sobre la situació del Barcelona amb un tuit al finalitzar l'últim partit de lliga. El club català va vèncer 2-1 el Leganés al Camp Nou amb un penal marcat per Messi en els últims minuts que ni va celebrar, amb només un jugador català entre 10 estrangers i aplaudiments i xiulets a Luis Enrique.

Notícies relacionades

"L'equip patint, el públic dividit i La Masia desmantellada. El millor d'avui són els tres punts", va tuitejar l'expresident, mostrant així la seva preocupació pel mal joc mostrat sobre la gespa i pels xiulets de l'afició a l'equip i a Luis Enrique, en el seu moment més crític a la banqueta després de la derrota a la Champions League contra el PSG francès. 

Laporta ja va criticar durament la directiva en unes declaracions a Rac-1 després de la debacle de París. “Fa temps que penso que aquesta directiva està destrossant el Barça, que l'únic que està fent és aprofitar el que els vam deixar i dedicar-se a fer les seves xoriçades, en el sentit de fer la seva”, va declarar.