La Grada d'Animació demana una mocadorada contra els àrbitres avui al Camp Nou

El grup d'aficionats demana que la protesta es faci al minut 12 del Barça-Athletic

orgull

orgull

1
Es llegeix en minuts

La Grada d'Animació del FC Barcelona ha demanat als socis i aficionats que vagin aquesta tarda a veure el partit de Lliga contra l'Athletic Club, que vagin al Camp Nou amb un mocador per protestar pels últims arbitratges.

"Animem tots els socis i aficionats del Barça a portar un mocador i, al minut 12, el dels aficionats, a mostrar tots junts el rebuig contra tots els que ens perjudiquen, i recolzem les legítimes protestes dels nostres jugadors", assenyala la Grada d'Animació en un comunicat penjat al seu mur de Facebook.

Els grups que formen aquest col·lectiu, instal·lats a la primera grada del gol nord, carreguen en la nota contra els àrbitres, que acusen de "minvar el joc de l'equip i potenciar les possibilitats d'èxit dels rivals".

MENYSPREU

Notícies relacionades

Aquest col·lectiu també ataca la Lliga de Futbol Professional (LFP) i el seu president, Javier Tebas: "Davant el menyspreu que ens tenen a l'estament arbitral, amb la complicitat de la LFP i, en especial, del seu president, franquista i madridista confés, la protesta no només és necessària, és imprescindible".

Luis Enrique va denunciar ahir a la roda de premsa una campanya contra els seus jugadors. "Els meus jugadors reben moltes faltes i, curiosament, són els més sancionats". El tècnic va denunciar fins i tot que hi ha "una campanya per desprestigiar" els seus jugadors. "Allà cadascú amb la seva consciència"; va dir després sense donar cap dada concreta.