Els 'vampirs' de la UEFA visiten el Barça

La plantilla blaugrana guarda un minut de silenci en record als morts de l'accident de Colòmbia

 

  / SPORT / VALENTÍ ENRICH

1
Es llegeix en minuts
EMILIO PÉREZ DE ROZAS

Els vampirs de la UEFA s'han presentat aquest matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper del Barça per sotmetre diversos dels seus jugadors a controls sorpreses de sang i orina. Els escollits pels inspectors del màxim organisme europeu han sigut MessiPiquéAlbaSuárezNeymarMascherano, Iniesta, Denis Suárez, Arda i Umtiti, que, a primera hora del matí, s'han hagut d'enfrontar a les proves mèdiques, que se solen produir per sorpresa en tots els clubs europeus. "Ha sigut un control rutinari", ha sigut l'explicació oficial del club, que ha facilitat, a mig matí, la llista dels analitzats.

Notícies relacionades

El matí ha seguit amb un minut de silenci de tota la plantilla, abans de començar l'entrenament del dia cap a les onze. El minut, al qual no ha assistit algun dels jugadors que tenen festa, ha sigut en record de les víctimes de l'accident que ha tingut lloc a les proximitats de l'aeroport José Maria Córdova, de la ciutat de Medellín (Colòmbia). Entre els morts hi ha gairebé tot l'equip del Chapecoense, del Brasil, que es dirigia a Medellin per disputar el partit d'anada de la final de la Copa Sud-americana contra l'Atlètic Nacional.

JUGADORS DE DESCANS

Luis Enrique ha concedit avui festa als que van jugar i van empatar a Anoeta, diumenge passat: Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Busquets, Messi, Neymar, Alba, Sergi Roberto, André Gomes. Suárez i Mascherano. És probable que cap dels que tenen permís aquest dimarts formi part de l'expedició que dimecres viatjarà a Alacant per enfrontar-se en partit de Copa a l'Hèrcules. Aquestes absències importants han obligat 'Lucho' a convocar set xavals del filial: Borja López, Marlon, Aleña, Carbonell, Marc Cardona, Nili i Moises.