Mathieu estarà tres setmanes de baixa

La lesió del francès obliga Mascherano i Umtiti a jugar els pròxims tres partits sense descans

jdomenech35966211 barcelona s jeremy mathieu fights for the ball against manch161026114640

jdomenech35966211 barcelona s jeremy mathieu fights for the ball against manch161026114640 / Manu Fernandez

1
Es llegeix en minuts
J. D. / BARCELONA

Jérémy Mathieu ha augmentat la llista de baixes del Barça. Gairebé totes afecten la línia defensiva, excepte la de Rafinha. El defensa francès es va fer mal al soli de la cama dreta contra l'Espanyol a la Supercopa de Catalunya dimarts a la nit. Les proves havien de confirmar el diagnòstic inicial emès i precisar l'abast de la lesió.

El defensa francès estarà tres setmanes de baixa sense jugar pel trencament muscular, que el descarta per als pròxims partits, encara que no es podia alinear contra el City (1 de novembre) per la seva sanció a l'haver sigut expulsat al Camp Nou. 

La lesió de Mathieu deixa Luis Enrique sense centrals. Mascherano i Umtiti són els únics en condicions de jugar en els tres pròxims partits contra el Granada (aquest dissabte), el City (dimarts) i a Sevilla (diumenge que ve). Piqué es va lesionar Piquées va lesionar a la Champions el 19 d'octubre i li van pronosticar tres setmanes de baixa, i per tant no estaria disponible fins al 9 de novembre.

REPETIRAN ELS LATERALS

Notícies relacionades

La mateixa falta de centrals s'amplia als laterals. Sergi Roberto i Digne seran els titulars en tots els partits. Jordi Alba va recaure a Mestalla (elongació al bíceps femoral de la cama esquerra) i en té per a dues setmanes més de baixa. Aleix Vidal és l'altre lateral com a alternativa a una altra desgràcia, però no juga des del 10 de setembre contra l'Alabès. Després d'estar un altre partit descartat, va ser convocat per a València. No va jugar la Supercopa a Tarragona al queixar-se, en l'entrenament previ, d'unes molèsties als adductors.

El canari Nili es va estar entrenant amb el primer equip per viatjar a València, però una lumbàlgia el va apartar en l'últim moment. El brasiler Marlon, també del Barça B i que va jugar el derbi al Nou Estadi, s'erigeix com el primer recanvi de la parella de centrals si Mascherano o Umtiti tinguessin alguna indisposició.