L'un x un del judici de Messi

Així han estat en el judici des del futbolista i el seu pare fins a l'acusació i el jutge

1
Es llegeix en minuts
JESÚS G. ALBALAT / ELOY CARRASCO

LEO MESSI (6)

Concís

"La banqueta no és per a ell" seria la frase resum del seu pas pel tribunal. Concís en la seva declaració, va reiterar el que havia dit al seu dia al jutjat de Gavà. "Jo jugo a futbol, no sé res". Amb l'Argentina l'espera un altre cop la pilota.

JORGE MESSI (7)

Replegat

Va desplegar la tàctica tortuga per cobrir-se ell i protegir el seu fill, però va sorprendre amb el seu bon verb. Fins i tot es va permetre alguna gambeta que va distendre l'ortodoxíssim ambient propi de l'ocasió: "Jo no entenc res. Xinès bàsic".

MARIO MAZA (5)

Interceptat

L'advocat de l'Estat no va obtenir respostes dels Messi, que es van negar a contestar-li acollint-se al seu dret. El jutge li va fer un ‘tackle’ quan es va dirigir al futbolista per a qui demana presó amb un agraïment per ser allà.

RAQUEL AMADO (6)

Sobrepassada

La por escènica, tan futbolística, potser va deslluir el paper de la fiscal. Els coneixedors dels seus escrits alaben el seu virtuosisme tècnic, però ahir va quedar solapat per titubejos, frenades i unes preguntes no sempre clares.

ENRIQUE BACIGALUPO (6)

Contraatacador 

L'advocat defensor va actuar com havia anunciat: al contraatac. Es va mantenir sòlid davant l'acusació, sense escarafalls i amb l'estratègia basada en el fet que Leo desconeixia tot el que es tramava darrere seu amb la seva firma. 

JESÚS NAVARRO (8)

Notícies relacionades

Enèrgic

El president del tribunal va portar amb fermesa la veu cantant. No és un dir: és tenor. Va aturar d'arrel excessos i redundàncies i fins i tot va tenir un ‘moment Sálvame’ amb un "¡esperi, esperi!" a un orador que es resistia a cedir la paraula.