L'eslàlom de Maradona

Messi va protagonitzar una carrera hipnòtica en la jugada del 3-1 al Celta abans de connectar amb Neymar

marcosl1825537 diego armando maradona 1983   atletico de madrid  160215203808

marcosl1825537 diego armando maradona 1983 atletico de madrid 160215203808 / RICARD FADRIQUE

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

El 3-1 és de Suárez, un caçagols que no s’oblida de la pilota ni tan sols quan és a punt de travessar la línia de gol, i el regat de Neymar, que rep d’esquena la pilota, és realment màgic. Però l’autoria ideològica de la jugada correspon a 'Diego Armando Messi'. Una pilota tonta perduda pel Celta en la posició d’interior dret del Barça desencadena la connexió del trident. Nou segons de prodigi ofensiu en què el 10 exerceix de Pelusa, atraient jugadors del Celta com si fos un imant, provocant espais al seu pas per als dos socis de l’atac.

Notícies relacionades

Fins a sis defenses van quedar hipnotitzats per les entremaliadures de Messi. Es podria dir que fins i tot Neymar estava embruixat perquè corria en paral·lel amb el 10 –anaven de la dreta cap al centre–,

tot i que, quan li va tocar intervenir en la jugada, va projectar encara més la imatge de grandesa amb una elèctrica finta més digna del futbol sala. Ney va trepitjar la pilota amb el peu dret i se la va endur amb l’esquerre esquivant Sergio en una jugada de billar. I Luis Suárez estava a punt. Com sempre. Però el maradonià Leo ho havia començat tot.