Rakitic guanya al minigolf a Yokohama

El centrecampista croat presumeix a Twitter de batre els seus companys del Barça

rakitic

rakitic

1
Es llegeix en minuts

Ivan Rakitic ha presumit a Twitter d'haver batut diversos dels seus companys del Barça en un partit de minigolf. Els jugadors han fet una volta per Yohohama, aln Japó, després de l'entrenament i s'han entretingut jugant una estona amb el pal i els forats. El centrecampista croat, com que ha sigut el guanyador, ha revelat el divertimento dels futbolistes blaugrana, que aquest dijous debuten al Mundial de Clubs contra el Guanghzou que entrena el brasiler Luiz Scolari.

Després de posar al costat de la nòria de la ciutat, el grup de jugadors/golfistes se n'ha anat a sopar (s'ha de precisar que al Japó hi ha vuit hores de diferència). El grup l'han format BartraAlbaBusquets, un germà i un amic d'aquest i el mateix Rakitic.

Notícies relacionades

Altres jugadors, com l'argentí Javier Mascherano, han optat per quedar-se a l'habitació de l'hotel a contemplar la seva sèrie de televisió favorita del moment. Així ho demostra també per Twitter. "Matant el temps", diu sobre una imatge del seu ordinador portàtil amb una escena de 'Homeland'.

No ha sigut el minigolf l'únic joc en què s'ha distret la plantilla del Barça. Sembla que ahir al matí es van divertir apostant per l'equip que els tocaria en vuitens de final de la Champions League. PiquéIniesta Messi van estar entre els que van encertar en el seu pronòstic.

Temes:

Golf