L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Koeman: "El Barça de Guardiola és millor que el de Luis Enrique"

"Després de guanyar un triplet, pots dir coses així", afirma l'actual tècnic del Southampton sobre les paraules de Piqué

1
Es llegeix en minuts

"Guanyar un triplet no és fàcil i el que s'ha aconseguit aquesta última temporada és molt gran, però encara crec que el Barça de Pep Guardiola és millor". Així de convençut es va mostrar aquest dilluns Ronald Koeman durant l'entrevista que va concedir al programa 'El partido de las 12' de la Cope.

Però l'exfutbolista del Barça i actual tècnic del Southampton va reconèixer també la gesta de Luis Enrique en el seu primer any a la banqueta blaugrana. "Ha de seguir. Ha fet una gran feina i, per mi, és responsable de bona part de l'èxit", va assegurar. Koeman va argumentar que "l'entrenador sempre és el cap de l'equip" i va recalcar que el que s'ha aconseguit aquesta temporada "és molt gran".

Messi, "el millor jugador dels últims 50 anys"

L'exdefensa holandès, que va donar la primera Copa d'Europa al Barça, va aprofitar per elogiar alguns dels homes que han fet possible la conquista del triplet, començant per Leo Messi. "És el millor jugador dels últims 50 anys. Es parla de Pelé, Cruyff, Messi, Maradona... Però jo crec que ningú ha sigut tan decisiu com ell. Pels gols que ha marcat, com els ha marcat... És el millor de tots els temps", va subratllar, encara que no va treure mèrits a la resta de la plantilla: "És més fàcil guanyar coses amb un Messi en forma, però depèn dels altres també. Un jugador sol no és sempre el secret. Coneixem la qualitat de Messi, però hi ha més jugadors. Avui, el Barça com a conjunt és molt fort".

Notícies relacionades

També es va aturar en un dels jugadors que més ha fet parlar les últimes setmanes, Dani Alves. "Sempre es pot millorar l'equip. S'ha de mirar la plantilla i veure què necessites. Alves crec que està en la seva millor forma i seria una pena que no seguís. Si no segueix, hauran de buscar jugadors que facin aquesta tasca. Per això el Barça necessita mirar cap al futur i intentar millorar", va manifestar.

I, per descomptat, es va referir a les polèmiques paraules de Gerard Piqué en la celebració blaugrana sobre el cantant Kevin Roldán, encarregat d'amenitzar la famosa festa d'aniversari de Cristiano Ronaldo. "Per a mi no és una falta de respecte. Crec que són coses que passen. Després de guanyar un triplet crec que es poden dir coses així. És una forma d'humor", va asseverar.

Temes:

Ronald Koeman