RESSACA CULER

Alves, desfasat durant la celebració: "¡Triplet! ¡Triplet!"

El Barça ha penjat a la seva pàgina web un vídeo de com es va viure la rua des de dins

El lateral Dani Alves, durant la rua del triplet aquest diumenge al centre de Barcelona.

El lateral Dani Alves, durant la rua del triplet aquest diumenge al centre de Barcelona. / AFP / QUIQUE GARCIA

1
Es llegeix en minuts

Dani Alves sembla que estigui sempre a l'alçada quan es tracta de celebrar, i amb més motiu si se celebra un triplet. Aquest diumenge, amb Neymar, va ser dels que més vam animar des de dalt de l'autobús que va recórrer el centre de Barcelona i després al Camp Nou. El Barça ha penjat un vídeo d'onze minuts en què se'l veu (1.44 min), embriagat per l'eufòria cridant directament a càmera: ¡Triplet! ¡Triplet!

Un altre dels moments divertits que recullen les imatges és la "parada" que va fer Neymar per menjar unes hamburgueses amb els seus companys de trident ofensiu: Messi i Suárez. L'extrem brasiler va demanar d'entre el públic una bossa amb els aliments, que es van prendre mentre reien i intentaven pair el menjar amb una llauna de cervesa rere l'altra. Per això hi ha les celebracions.

Notícies relacionades

Finalment, també es pot veure els jugadors i l''staff' tècnic arribar al Camp Nou per oferir la Copa del Rei, la Lliga i la Champions. Els nervis, però també l'alegria i la felicitat de saber-se els millors del món es respiren en aquest vídeo.

Inside View: Rua de Campions 2014/2015 per fcbarcelona