L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Sergi Roberto, baixa davant l'Ajax

Luis Enrique convoca per a Amsterdam els 19 jugadors disponibles del primer equip més Munir

Sergi Roberto i Munir, durant un entrenament a la ciutat esportiva del Barça.

Sergi Roberto i Munir, durant un entrenament a la ciutat esportiva del Barça. / FC BARCELONA

1
Es llegeix en minuts
JORDI TIÓ / BARCELONA

Un dia abans del que és habitual en ell, Luis Enrique ha donat a conèixer la llista de blaugranes que viatjaran a Amsterdam, on  dimecres el Barça juga contra l'Ajax a la Lliga de Campions. El tècnic asturià ha convocat tots els jugadors disponibles de la primera plantilla, més el davanter del filial Munir, habitual ja en aquest inici de temporada.

Notícies relacionades

A les tres absències esperades --IniestaMathieu (tots dos amb problemes al soli) i Vermaelen (segueix amb les molèsties musculars que arrossega des del Mundial del Brasil i encara no ha pogut debutar), s'ha sumat a última hora la de Sergi Roberto, que ha patit "una elongació a l'adductor de la cama dreta". Tornen, això sí, Piqué, que aquest dissabte contra el Celta no va entrar als plans del míster.

A Amsterdam viatjaran Bravo, Ter Stegen, Masip, Alves, Douglas, Montoya, Piqué, Bartra, Adriano, Jordi Alba, Mascherano, Sergio Busquets, Xavi, Rakitic, Rafinha, Munir, Messi, Neymar, Pedro i Luis Suárez. En total, 20 jugadors amb els quals Luis Enrique espera fer oblidar a l'afició les dues últimes derrotes de Lliga, davant el Madrid i el Celta