SORTEIG A MÒNACO

PSG, Ajax i Apoel, rivals del Barça

Ibrahimovic es torna a trobar amb els blaugranes, igual que l'equip holandès, que ja va tocar la temporada passada

L'equip dirigit per Luis Enrique debutarà a casa contra l'Apoel de Nicòsia el 17 de setembre

1
Es llegeix en minuts
JORDI TIÓ / Barcelona

El Barça no tindrà un camí plàcid cap als vuitens. El sorteig d'avui a Mònaco ha enquadrat el conjunt blaugrana amb el París Saint-Germain, l'Ajax i l'Apoel de Nicòsia, aquest últim, el més assequible de tots. D'aquesta forma, l'equip de Luis Enrique es tornarà a trobar amb el PSG d'Ibrahimovic, un assidu visitant al Camp Nou els últims anys, igual que l'Ajax, que ja es va trobar amb els blaugranes en l'última fase de grups i va deixar un gust agredolç: 4-0 al Camp Nou i 2-1 a Amsterdam, en un duel que va dominar completament l'equip holandès.

El Reial Madrid ha tingut molta més sort, una fortuna habitual les últimes temporades. Així, els blancs han quedat enquadrats amb el Basilea, el Liverpool i el Ludogorets de Bulgària, revelació de la fase prèvia a l'eliminar  l'Steaua en la tanda de penals amb un jugador de camp a la porteria per l'expulsió del porter.

Al seu torn, el Porto, el Xakhtar i el Bate Borissov seran els rivals de l'Athletic, i el Juventus, l'Olympiacos (on juguen Saviola, Afellay i Abidal) i Malmö s'enfrontaran amb l'Atlètic de Madrid.

Calendari

El Barça començarà la Lliga de Campions jugant a casa contra l'Apoel de Nicòsia, el 17 de setembre, i acabarà la primera fase de la màxima competició europea també a casa amb el PSG, el 10 de desembre.

Aquest són les jornades:

Jornada 1: Barça-Apoel (17 de setembre)

Jornada 2: PSG-Barça (30 de setembre)

Jornada 3: Barça-Ajax (21 d'octubre)

Jornada 4: Ajax-Barça (5 de novembre)

Notícies relacionades

Jornada 5: Apoel-Barça (25 de novembre)

Jornada 6: Barça-PSG (10 de desembre)