la jornada de lliga

Caparrós diu que veu el Barça igual que «fa tres jornades»

1
Es llegeix en minuts
IGOR SANTAMARÍA
BILBAO

L'Athletic no es refia del Barça que ha vist en l'última setmana. Joaquín Caparrós, el tècnic del conjunt basc, està ben alerta perquè ell segueix veient el mateix Barça «de fa tres jornades». O sigui, no dóna cap importància a l'empat blaugrana a Gijón ni a la posterior derrota europea a Londres. «El futbol no deixa de ser un joc i la fortuna és fonamental», va al·legar ahir l'entrenador de l'Athletic. I va posar un exemple.

Notícies relacionades

«Ningú que veiés el primer temps contra l'Arsenal podia pensar que el resultat fos el que va ser. No han tingut sort i esperem que segueixi així», va dir Caparrós abans d'exalçar el joc del Barcelona. «Si a aquests jugadors talentosos i elegits pel de daltels reuneixes amb una actitud forta i solidària, es fan encara més perillosos», va afirmar el tècnic, entregat a Puyol. «Igual que Messi o Xavi tenen un imant amb la possessió de la pilota, Puyol el té amb una actitud i un caràcter que encomana tots els companys. És un exemple per la seva coherència i el seu sentit del que és aquest món de l'alta competició», va subratllar el tècnic.

CANVIS A L'ONZE / Després de perdre a Mallorca dilluns passat (l'Athletic portava quatre victòries consecutives), Caparrós introduirà diversos canvis en l'alineació per visitar avui el Camp Nou. La lesió del central San José obre la porta de la titularitat a Amorebieta, que ha estat dos mesos de baixa. Gurpegui retorna a l'equip després de complir la sanció i Castillo apunta com a lateral esquerre suplint Koikili.