Nova investigació policial

Deu joves van estar implicats en una altra de les agressions sexuals al Màgic Badalona

Els Mossos investiguen més atacs a menors després d’una primera denúncia d’agressió sexual grupal

Deu joves van estar implicats en una altra de les agressions sexuals al Màgic Badalona
2
Es llegeix en minuts
Gerardo Santos
Gerardo Santos

Ubicada/t a Badalona, Santa Coloma, Mataró, Martorell, Esplugues i Vilanova i la Geltrú

ver +

Deu joves van estar implicats en una altra de les agressions sexuals a una menor al centre comercial Màgic de Badalona que els Mossos d’Esquadra investiguen en aquests moments, tal com ha denunciat la família d’una de les víctimes i confirmen a aquest diari fonts pròximes a la investigació.

El cos policial de moment no es pronuncia sobre els detalls de les indagacions de tres noves agressions, que arriba setmanes després que l’esmentat centre comercial ja estigués a l’ull de l’huracà després que una altra família de la ciutat catalana denunciés, al mateix establiment, una primera agressió sexual en grup a una menor d’11 anys. L’Ajuntament de Badalona s’ha personat en el cas com a acusació particular.

«No ha sigut gens fàcil convocar aquesta roda de premsa, però aquesta és l’única manera que ens facin cas i es deixi de posar en dubte la víctima que denuncia una agressió sexual». Aquestes han sigut les paraules de Teresa Prados, mare d’una de les víctimes d’agressions sexuals al Màgic de Badalona, aquest dimecres, 29 de març, en una roda de premsa a Badalona.

Enèrgica i contundent, a Prados li ha començat a tremolar la veu i el pols quan ha explicat que deu joves van estar implicats en l’agressió sexual que la seva filla, de 17 anys, va patir l’agost passat als lavabos del centre comercial Màgic Badalona.

«Van ser deu persones. A punta de navalla la van obligar a entrar amb ells als lavabos del centre comercial. Set d’ells es van quedar fora, vigilant. Mentrestant, dos més la van agredir sexualment. El tercer no va arribar a fer-ho, perquè en una badada la meva filla va poder escapar», ha relatat Teresa Prados.

A partir d’aquell moment va començar el calvari per a la víctima i la seva família. Prados ha explicat que la seva filla «no té dia a dia», no va a l’escola i, de fet, és incapaç d’aixecar-se del llit: «A la nit, la meva filla no pot dormir. Plora i em diu que necessita ajuda». Per combatre la depressió que pateix està prenent tranquil·litzants, ha conclòs la seva mare.

Condemna del Govern municipal

L’Ajuntament de Badalona va informar aquest 28 de març que el Govern municipal ha mantingut últimament reunions amb representants de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Can Ruti), Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra i Centre Comercial Màgic Badalona per «abordar casos que últimament s’han conegut a la ciutat sobre agressions masclistes a menors».

Notícies relacionades

«El Govern municipal condemna totes aquestes agressions masclistes que, desgraciadament, han tingut lloc a la nostra ciutat i manifesta tota la seva solidaritat i suport a les víctimes i el seu entorn més pròxim», va assenyalar l’executiu local en un comunicat, que així mateix va anunciar haver activat «els recursos municipals dels quals disposem i que podem posar al servei de les víctimes».

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona

Temes:

Badalona