Fons Europeus

Més de mig milió d’euros per restaurar el parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

Les actuacions se centraran en la «recuperació dels valors paisatgístics i botànics»

Més de mig milió d’euros per restaurar el parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

Ayuntamiento de Badalona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona (Barcelonès) rebrà una inversió de 550.000 euros que es destinaran a la restauració i millora dels valors patrimonials que conformen l’estructura del parc.

Això es tradueix en obres per a la millora de les grutes, la recuperació del jardí romàntic, la recuperació de l’antic sistema de reg i millores en les làmines d’aigua, entre d’altres.

L’Ajuntament de Badalona aportarà més de 322.000 euros i la resta de finançament procedeix dels fons europeus FEDER. Per la seva banda, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) és l’encarregada de redactar i aprovar el projecte executiu i la licitació, com estableix el conveni firmat amb la Generalitat de Catalunya per al desenvolupament del Programa Operatiu FEDER.

«Gràcies a l’execució del projecte en aquest parc, que avui dia està tancat al públic, tornarà a obrir les portes perquè en gaudeixin tots els nostres veïns i veïnes», ha defensat la regidora de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Trenado.

Notícies relacionades

La previsió és que les obres estiguin acabades abans que s’acabi l’any 2023 per complir els requisits i terminis dels fons FEDER.

Més notícies de Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO