Seguretat ciutadana

La Guàrdia Urbana de Badalona incorpora dotze nous agents

  • L’ajuntament diu que convocarà 26 noves places més de guàrdies urbans perquè puguin accedir al curs de l’Escola de Seguretat el 10 de gener

La Guàrdia Urbana de Badalona incorpora dotze nous agents

Ayuntamiento de Badalona

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un total de dotze nous agents, onze homes i una dona, es van incorporar aquest dimecres a la Guàrdia Urbana de Badalona (Barcelonès) mitjançant una convocatòria de mobilitat interadministrativa, és a dir, provinents d’altres municipis. Tal com ha informat l’ajuntament, pròximament es convocaran 26 noves places més de guàrdies urbans perquè puguin accedir al curs de l’Escola de Seguretat de Catalunya el 10 de gener i pal·liar així el dèficit de 40 efectius que pateix el cos.

Segons l’alcalde, Rubén Guijarro, estan treballant amb l’objectiu d’aconseguir una ràtio d’1,5 agents per cada 1.000 habitants, cosa que implica augmentar la plantilla de la policia local fins als 300 efectius.

Notícies relacionades

Guijarro també ha reafirmat el compromís d’invertir un milió d’euros en la reforma de les instal·lacions de la comissaria i destinar 1,4 milions d’euros en millores tecnològiques, com la sala de control amb GPS i sistemes de videovigilància.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO