Reconeixement

Assumpta Serna rebrà la Venus d’Honor de la 47a edició del Filmets Badalona Film Festival

  • El guardó reconeix l’extensa carrera cinematogràfica de l’actriu, amb 228 pel·lícules i 25 premis d’interpretació

Assumpta Serna rebrà la Venus d’Honor de la 47a edició del Filmets Badalona Film Festival

ACN / Pere Francesch

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’actriu Assumpta Serna rebrà la Venus d’Honor de la 47a edició del Filmets Badalona Film Festival. El guardó distingeix el compromís de la intèrpret amb el curtmetratge, així com la seva prolífica carrera, amb 228 pel·lícules i 25 premis d’interpretació. Serna ha protagonitzat 27 films, rodats en 20 països i en sis llengües diferents, i ha sigut jurat en una vintena de certàmens a Chicago, Karlovy Vary, Mar del Plata, Mèxic, Venècia, Mont-real i Sant Sebastià, entre d’altres.

L’acte d’entrega del guardó tindrà lloc al Teatre Zorrilla de Badalona (Barcelonès) el 25 d’octubre. Després de l’entrega del premi, Serna participarà en un col·loqui amb estudiants d’audiovisuals.

Assumpta Serna (Barcelona, 1957) és membre de l’Acadèmia de Hollywood des de 1993 i ha representat Espanya a l’Acadèmia del Cine Europeu durant vuit anys.

Notícies relacionades

Serna, membre d’honor de l’Acadèmia del Cine Català, ha publicat tres llibres: Entre la espada y la pared (2020), El trabajo del actor de cine (1999) i Monólogos en V.O. (1998). Actualment coordina col·loquis i classes obertes a les xarxes i, juntament amb Scott Cleverdon, imparteix cursos de comunicació dirigits a actors i directors.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO