Cinquena onada de la pandèmia

Badalona manté la suspensió de totes les activitats municipals que comportin aglomeracions

  • El nou edicte, que estarà en vigor fins a les 23.59 hores del diumenge 1 d’agost, dona continuïtat a les mesures adoptades durant les últimes tres setmanes

Badalona manté la suspensió de totes les activitats municipals que comportin aglomeracions

Ayuntamiento de Badalona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Badalona (Barcelonès) ha publicat, per quarta setmana consecutiva, un edicte municipal firmat per l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, davant l’increment de contagis de Covid-19 a la ciutat i a Catalunya.

El nou edicte, que estarà en vigor fins a les 23.59 hores de diumenge 1 d’agost, dona continuïtat a les mesures adoptades durant les últimes tres setmanes i, per tant, manté la suspensió de totes les activitats, organitzades per l’ajuntament, «que puguin suposar aglomeracions de persones», assenyalen des del govern local.

L’edicte firmat avui inclou la suspensió de totes les activitats lúdiques, festives i culturals que se celebrin aquests dies en aquest municipi fins a la mitjanit de diumenge que ve.

La Covid a Badalona

En data de 25 de juny –últimes dades publicades per Salut–, Badalona acumula 28.064 casos positius de Covid-19 des del començament de la pandèmia. Actualment, hi ha 82 veïns de la ciutat ingressats amb la malaltia

Notícies relacionades

Segons les dades facilitades per la Generalitat, a Badalona han mort 452 persones des que va començar la pandèmia.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO