Urbanisme

Badalona i Sant Adrià avancen en la transformació de les Tres Xemeneies

  • Un acord urbanístic entre els ajuntaments de Badalona, Sant Adrià, Endesa i Metrovacesa estableix la demolició de l’actual mur de 178 metres

  • Les obres d’un nou camí, amb un pressupost d’un milió d’euros, serviran per col·locar noves voreres, asfalt i clavegueram

Badalona i Sant Adrià avancen en la transformació de les Tres Xemeneies

Ayuntamiento de Badalona

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’Ajuntament de Badalona i el de Sant Adrià de Besòs, totes dues al Barcelonès, han firmat un conveni amb Endesa i Metrovacesa, propietàries dels terrenys de les Tres Xemeneies, que permetrà portar a terme unes obres per millorar la mobilitat entre els dos municipis i començar a transformar aquest espai.

Tal com ha informat el consistori badaloní, l’acord urbanístic estableix la demolició de l’actual mur de 178 metres que hi ha al carrer Eduard Maristany, al tram de les Tres Xemeneies, cosa que suposa un primer pas per remodelar un nou vial que connectarà les dues localitats.

Les obres d’aquest nou camí, amb un pressupost d’un milió d’euros, serviran per col·locar noves voreres, asfalt i clavegueram, crear un carril bici, una arbreda i nova il·luminació. També permetrà donar continuïtat al passeig marítim per enllaçar el Maresme amb la ciutat de Barcelona.

Notícies relacionades

El projecte tècnic inicial ha sigut encarregat a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb l’objectiu que les obres comencin aquest any i estiguin a punt a finals de l’estiu del 2022.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO