Violació

Detingut un jove a Badalona per una agressió sexual a una noia a la platja

  • El succés ha tingut lloc cap a les cinc de la matinada, quan uns amics de la víctima han avisat els equips d’emergència

  • La Federació de Dones de Badalona ja ha convocat una concentració de rebuig per la violació per aquest diumenge 23 de maig a les 12 h

Un coche de los Mossos d’Esquadra.

Un coche de los Mossos d’Esquadra. / ARCHIVO

1
Es llegeix en minuts

Un jove de 19 anys ha sigut detingut aquest dissabte al matí a Badalona (Barcelonès) per l’agressió sexual d’una noia a la platja de la localitat, han informat a Efe fonts dels Mossos d’Esquadra.

L’agressió ha tingut lloc poc abans de dos quarts de sis de la matinada quan uns amics de la víctima, major d’edat, han avisat els equips d’emergència.

Una vegada al lloc dels fets, agents dels Mossos han desplegat un dispositiu que ha conduït a la posterior detenció del jove, nascut el 2002. L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha expressat la seva «màxima condemna i rebuig» als fets ocorreguts i ha felicitat el cos policial per la detenció del presumpte autor.

Notícies relacionades

Per la seva banda, la Federació de Dones de Badalona ja ha convocat una concentració de rebuig per la violació per aquest diumenge 23 de maig a les 12 h, a la plaça de la Vila de la localitat barcelonense.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO