Flexibilització

Can Ruti torna a permetre visites a pacients hospitalitzats amb una patologia diferent de la Covid-19

  • La mesura pretén afavorir el contacte, la relació social i afectiva de les persones hospitalitzades i reduir l’estrès durant la convalescència

L’hospital de Can Ruti de Badalona.

L’hospital de Can Ruti de Badalona.

1
Es llegeix en minuts

L’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona (Can Ruti) ha flexibilitzat la normativa de visites i, a partir d’aquest dilluns, els pacients hospitalitzats amb una patologia diferent de la Covid-19 podran rebre la visita d’un acompanyant gràcies a la millora de les dades epidemiològiques. Tal com ha informat el centre, els pacients ingressats podran rebre visites tots els dies de la setmana de 13.00 a 16.00 hores i es recomana que sigui sempre la mateixa persona la que acudeixi al centre.

La nova normativa, que no s’aplica a les unitats especials ni de crítics, s’ha posat en marxa després d’una prova pilot que ha garantit que el circuit hospitalari funcioni tal com s’havia previst, després que l’any passat la pandèmia obligués l’hospital a restringir els acompanyaments a pacients ingressats.

Gràcies al millor pronòstic epidemiològic i al fet que gairebé la totalitat dels professionals ja estan vacunats, Can Ruti ha decidit flexibilitzar les visites per afavorir el contacte, la relació social i afectiva de les persones hospitalitzades i reduir l’estrès durant la convalescència.

Videotrucades

Durant el temps en què no s’han permès visites, l’hospital va implementar un programa de videotrucades i va establir també algunes excepcions.

Notícies relacionades

D’altra banda, les persones ingressades per Covid-19 poden rebre dues visites setmanals d’una hora, però sempre de la mateixa persona i seguint mesures sanitàries, com l’ús de mascareta, higiene de mans, fer servir un to de veu baix, el mòbil en silenci i no introduir aliments ni begudes.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO