Actiu des d’aquest divendres

Malestar per l’aparcament de vehicles al nou carril bici més gran de Badalona

En un tram de 250 metres l’ajuntament permet estacionar, cosa que ha revoltat els usuaris

Malestar per l’aparcament de vehicles al nou carril bici més gran de Badalona
1
Es llegeix en minuts

El carril bici més gran de Badalona, d’uns dos quilòmetres de distància, que uneix la ciutat amb la localitat veïna de Montgat, ha entrat aquest divendres en funcionament amb polèmica per un tram en què poden aparcar vehicles en horari nocturn.

Tal com ha informat l’ajuntament, la nova infraestructura connecta a l’altura de la riera de Canyadó amb la ronda Verda, un circuit senyalitzat de camins i carrils per a bicicletes que travessa els grans sistemes naturals de la comarca del Barcelonès.

El nou carril bici, amb un pressupost de 481.000 euros, permet l’accés i la sortida de la ciutat als ciclistes per una de les principals artèries de Badalona, el carrer Sant Bru.

No obstant, el carril consta d’un tram d’uns 250 metres al carrer Pomar de Baix on el consistori permet l’aparcament de vehicles de nit, entre les 21 hores i les 8 del matí, el que ha generat malestar entre els usuaris a causa de l’afectació que suposa això en el servei.

Instància per a la seva rectificació

Notícies relacionades

Sense anar més lluny, la plataforma Massa Crítica Badalona, que reclamava la necessitat d’aquesta infraestructura, ha presentat una instància a l’ajuntament per denunciar que es deixi estacionar vehicles ja que, afirmen, en el projecte no figurava cap tram amb possibilitat d’ocupació.

Per això exigeixen a l’executiu municipal que rectifiqui i l’insten a executar els trams que falten per connectar Badalona amb Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet. Més notícies de Badalona, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments