Un node internacional

L’AMB se suma al ‘hub’ de desenvolupament sostenible de les Tres Xemeneies

L’òrgan metropolità ha anunciat que s’implicarà en la transformació de l’espai juntament amb la Generalitat i els ajuntaments de Badalona i Sant Adrià

tres-xemeneis

tres-xemeneis

1
Es llegeix en minuts

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha anunciat que s’implicarà en la transformació de l’espai de les Tres Xemeneies i el seu entorn, on la Generalitat i els ajuntaments de Badalona i Sant Adrià del Besòs impulsen el Hub Internacional de Coneixement per al Desenvolupament Sostenible.

Segons informa el consistori badaloní en un comunicat, aquest dimecres el vicepresident executiu de l’AMB, Antonio Balmón, ha traslladat el seu compromís a l’alcalde del municipi, Xavier García Albiol, i al líder del consistori veí, Joan Callau, durant una reunió.

Com a propietària d’una part dels terrenys i administració pública amb competència en urbanisme, mobilitat, vivenda, medi ambient, desenvolupament econòmic i cohesió social de 36 municipis barcelonins, l’AMB considera que les Tres Xemeneies és «un espai estratègic».

Un node internacional

«Més enllà de la gestió de la pandèmia, els responsables públics hem d’apostar i tenir estratègies que potenciïn projectes basats en l’economia del segle XXI, que generin beneficis econòmics i afavoreixin l’ocupació», ha afirmat Balmón.

Notícies relacionades

El també denominat Hub del Coneixement del Barcelonès Nord consisteix en la creació d’un node internacional que, «gràcies a la col·laboració publicoprivada», aglutinarà empreses, organitzacions i agents autonòmics, estatals i estrangers, així com iniciatives innovadores, grups de recerca i fins i tot universitats.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA