Corrupció

La fiscalia demana dos anys de presó i nou d’inhabilitació per a un exregidor del PP de Badalona per unes obres il·legals

La causa investiga 10 persones més, entre elles una excoordinadora del partit

David Gómez, el 18 d’octubre, després d’anunciar que abandonava el PP sense deixar l’acta de regidor.

David Gómez, el 18 d’octubre, després d’anunciar que abandonava el PP sense deixar l’acta de regidor. / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

La fiscalia demana dos anys i tres mesos de presó i nou d’inhabilitació per a l’exregidor del PP de Badalona David Gómez, investigat per unes obres il·legals durant el primer mandat de Xavier García Albiol l’any 2012. En concret investiguen obres valorades en prop d’1,5 milions d’euros.

Un dels treballs va ser a casa d’una excoordinadora del PP i es va intentar imputar el cost a l’ajuntament, camuflant una factura per obres a la via pública inexistents. Tant l’excoordinadora com l’administradora de l’empresa que va fer els treballs també estan acusades per aquest cas.

La fiscalia considera Gómez, que va acabar expulsat del partit, autor d’un delicte de prevaricació i un altre de frau continuat a l’administració pública.

Notícies relacionades

Per als altres deu investigats la fiscalia demana també penes de dos anys de presó i entre vuit i nou d’inhabilitació pels mateixos delictes, de prevaricació i frau continuat a l’administració pública.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA