MOBILITAT

Badalona prohibeix la circulació de patinets elèctrics pel centre de la ciutat

En els pròxims dies, l'executiu municipal instal·larà senyals recordant la prohibició als carrers afectats

patinete

patinete

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’Ajuntament de Badalona ha prohibit la circulació de vehicles elèctrics de mobilitat personal (VMP), com patinets, segways i hoverboards, a partir de la setmana vinent a tres artèries de la localitat ubicades al centre i al barri de la Salut.

Tal com ha informat en un comunicat, cap d’aquests vehicles podrà circular pel carrer del Mar ni pel passeig de la Rambla, al centre, ni tampoc pel passeig de la Salut per evitar molèsties als transeünts.

El consistori ha pres aquesta mesura després de detectar que en determinats punts de la ciutat s’estaven produint situacions que podien ocasionar molèsties o conflictes a causa de la proliferació en vies urbanes d’aquest tipus de VMP.

Prohibició «necessària»

A més, segons l’Ajuntament, existeix un informe tècnic que aconsella prendre aquesta mesura per evitar accidents, tal com ha recordat el tercer tinent d’alcalde i regidor de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gracia, que ha asseverat que les característiques d’aquestes zones comercials i el volum de persones que hi transiten fan «necessària» la prohibició.

Notícies relacionades

En els pròxims dies, l’executiu municipal instal·larà senyals recordant la prohibició als carrers afectats.

Més notícies de Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA