ROBATORI

A la presó el noi que va ferir la víctima d'un robatori durant un forcejament a Badalona

Així ho ha acordat el jutjat en una causa oberta pels delictes de robatori amb violència i lesions

La víctima, major de 60 anys, va aconseguir escapolir-se però en l'intent va caure a terra i es va colpejar el cap

zentauroepp51345071 coche mossos200130085933

zentauroepp51345071 coche mossos200130085933 / ARCHIVO

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un jutge de Badalona (Barcelonès) ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per al noi que va provar de robar un home al barri de Llefià i que va acabar amb una ferida greu al cap a causa del forcejament, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

El Jutjat d’Instrucció 2 de Badalona en funcions de guàrdia així ho ha acordat en una causa oberta pels delictes de robatori amb violència i lesions. Els fets van tenir lloc dissabte a la tarda, quan la víctima va caure a terra en el forcejament amb un noi que volia robar-lo fent-li una estrebada.

La víctima, major de 60 anys, va aconseguir escapolir-se de l’agressor però en l’intent va caure a terra i es va colpejar el cap, per la qual cosa va haver de ser traslladada a l’hospital i ingressada en estat greu.

Veïns van retenir el lladre

Després de l’incident, veïns de la zona que van presenciar l’escena van envoltar el lladre i el van retenir al carrer fins que van arribar els Mossos d’Esquadra, que el van detenir com a presumpte autor d’un robatori amb violència.

Notícies relacionades

Arran d’aquest cas, l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, va anunciar la seva intenció que l’Ajuntament es presenti per primera vegada com a acusació popular contra el lladre perquè «li caigui la pena més alta, entri a la presó i, quan surti, l’expulsin al seu país».

Mésnotícies de Badalonaa l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA