en un local tancat

La Guàrdia Urbana de Badalona deté tres persones per tinença i tràfic de marihuana

Els arrestats per un delicte contra la salut pública cultivaven 47 plantes en un local que havien parcel·lat en habitacions per a tal activitat

Els agents van actuar al rebre l'avís d'un veí, que va veure com manipulaven els cables d'electricitat a la via pública

epcg0jhwkaa1uwf

epcg0jhwkaa1uwf

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Urbana de Badalona deté tres persones per un delicte contra la salut pública per una plantació de marihuana al carrer Príncep d’Astúries, al barri del Remei. 

La intervenció es va produir dijous passat, a les 15. 50 h, gràcies a l’avís d’un veí que va veure com algú manipulava els cables d’electricitat a la via pública.

Agents dels Equips de Prevenció Planificada de la Divisió de Proximitat van observar que la manipulació afectava un local que estava tancat. Fetes les comprovacions adequades i amb el permís dels inquilins, es va descobrir que aquest local es trobava parcel·lat en habitacions, informa la Guàrdia Urbana a través de Twitter.

Notícies relacionades

En una habitació hi havia 47 plantes de marihuana. Una altra es trobava completament preparada per posar-hi més plantes, i una tercera habitació estava sent habilitada. Les tres persones van ser detingudes i es van confiscar totes les plantes.

Més notícies de Badalona