ARRESTATS DE MATINADA

Detinguts in fraganti per haver incendiat 30 contenidors i 6 cotxes a Badalona

L'ajuntament, que assegura que cada contenidor val 1.000 euros, es presentarà com a acusació particular en la causa

badalona

badalona

1
Es llegeix en minuts
Efe

LaGuàrdia Urbana de Badalonaha detingut in fraganti dos veïns de la localitat com a presumptes autors de la crema d’unatrentena de contenidors i sis vehicles a la ciutat.

Tal com ha explicat a la premsa el regidor de Seguretat, Govern i Territori de l’ajuntament, Rubén Guijarro, la detenció s’ha produït de matinada, cap a la una, albarri de Sant Roc, quan una patrulla de paisà ha identificat dos homes que acabaven de cremar un contenidor d’escombraries i intentaven fer el mateix amb un altre.

A disposició judicial

Elsdos sospitosos, de 39 anys i que ja han passat a disposició judicial, també portaven diversos estris per provocar incendis, que han sigut decomissats.

El consistori sospita que també són responsables de l’incendi d’una trentena de contenidors, cosa que ha provocat que en els últims dies fins a sis vehicles s’hagin despertat calcinats.

«Tolerància zero amb els incívics, les persones que posen en risc la convivència i la seguretat a la nostra ciutat», ha remarcat Guijarro, que ha avançat que l’ajuntament es presentarà com a acusació particular en la causa.

Notícies relacionades

Així mateix, ha demanat que «caigui tot el pes de la llei» sobre els detinguts, perquè, segons ha detallat, cada contenidor costa 1.000 euros al consistori, i ha enviat un «missatge de tranquil·litat» a la ciutadania.

En les últimes nits, diversos contenidors han cremat a la ciutat, especialment al districte 6, que engloba els barris de Sant Roc, el Remei i Congrés, i també en alguns punts del centre, tot i que, tal com ha recordat Guijarro, encara no és possible determinar si els detinguts són autors d’aquests incendis.