EQUIPAMENT EDUCATIU

Badalona aprova cedir a la Generalitat el solar per construir el nou Institut Ventura Gasol a Montigalà

El dictamen s'ha ratificat amb els vots favorables dels grups del PP, PSC, Guanyem Badalona en Comú, ERC i Badalona en Comú Podem

L'espai s'ubica al carrer de Manuel Moreno Maurici amb l'avinguda de la Comunitat Europea, i té una superfície de 5.640 metres quadrats

ehyyyazx0aaabyn

ehyyyazx0aaabyn

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió extraordinària i urgent celebrada aquest dilluns 21 d’octubre del 2019 l’acord complementari de cessió gratuïta a favor de la Generalitat de Catalunya del domini de la finca ubicada al carrer de Manuel Moreno Maurici amb l’avinguda de la Comunitat Europea, per destinar-la a la construcció i posada en funcionament del nou edifici de l’institut d’educació secundària Ventura Gassol. 

Aquest solar destinat a equipament docent es troba situat al barri de Montigalà i té una superfície de 5.640 metres quadrats.

Amb l’aprovació d’aquest dictamen es complementa l’acord pres pel Ple de la Corporació del 30 de juliol del 2019 relatiu a la cessió gratuïta a favor de la Generalitat de la parcel·la destinada a la construcció d’aquest equipament educatiu, per atendre diversos requeriments posats de manifest per la Generalitat.

El dictamen aprovat també indica que correspondrà a l’Ajuntament qualsevol despesa per les actuacions urbanístiques que puguin afectar l’immoble cedit i adoptar les mesures necessàries per arribar al seu destí a plena satisfacció del Departament d’Educació, sense cost o càrrega per a aquest.

Notícies relacionades

El dictamen s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals del PP, PSC, Guanyem Badalona en Comú, ERC i Badalona en Comú Podem.

Més notícies de Badalona

Temes:

Urbanisme