ACUSACIÓ PARTICULAR

Badalona es planteja presentar-se com a acusació en el cas de les antenes mòbils

Una secretària judicial es va presentar en diferents dependències municipals demanant informació sobre la situació legal d'aquestes instal·lacions del recinte de la Guàrdia Urbana fetes durant el mandat de Xavier García Albiol

badalona

badalona

1
Es llegeix en minuts

El govern de Badalona valora presentar-se com a acusació particular en el cas de les antenes de telefonia mòbil instal·lades al recinte de la Guàrdia Urbana del municipi durant l’etapa de Xavier García Albiol com a alcalde.

Dilluns passat, una secretària judicial, juntament amb efectius dels Mossos d’Esquadra, es van presentar en diferents dependències municipals demanant informació sobre la situació legal d’aquestes instal·lacions de telecomunicacions, ubicades al recinte policial des del 2012, durant l’etapa de govern del PP.

Davant d’aquest fet, fonts de l’equip de govern de l’Ajuntament de Badalona han informat que l’alcalde Àlex Pastor (PSC) està a disposició de la Justícia en la fase d’instrucció actual.

Notícies relacionades

Per això, afegeixen aquestes fonts, el govern municipal «en defensa de l’interès públic i del bon nom de la institució» es planteja presentar-se com a acusació particular en cas que, finalitzada la fase d’instrucció, s’obri judici oral.

Aquesta decisió serà sotmesa a l’aprovació del ple municipal per intentar reunir el recolzament de la resta de grups.