QUATRE CAMPS AFECTATS

Badalona aprova el finançament per fer front a la legionel·la als equipaments esportius municipals

La modificació pressupostària de 400.000 euros ha sigut ratificada per unanimitat

efpe6ybxuaegqtb

efpe6ybxuaegqtb

1
Es llegeix en minuts
Anna Rocasalva

Després de cinc mesos amb un positiu de legionel·la als camps de futbol de Llefià, Pere Gol, Pomar i Sistrells, els clubs esportius de Badalona per fi poden començar a veure la llum al final del túnel.

I és que, aquest dimarts 24 de setembre, el ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat per unanimitat una modificació pressupostària de 400.000 euros destinats a fer front al bacteri als quatre poliesportius municipals.

La proposta, que s’ha portat a aprovació al ple per la via urgent, ha sigut fruit del «treball conjunt entre ERC i el PSC, al qual es van afegir posteriorment Guanyem i JuntsxCat,» segons expliquen fonts republicanes.

Així mateix, el ple municipal també a aprovat una partida de 68.000 euros per reparar les rampes mecàniques del carrer Cuba, al barri de Sant Crist, a proposta d’ERC Avancem-MES.

«Els 468.000 euros s’han anat rascant de diverses partides pressupostàries disponibles sense tocar la destinada a la vivenda, que era el que volíem», ha explicat el líder d’ERC a la ciutat, Oriol Lladó.

Notícies relacionades

No obstant, aquesta inversió es destinarà a la neteja de les instal·lacions afectades per la legionel·la; a la col·locació de diversos mòduls a tall de vestidors mentre es realitzen els treballs de desinfecció dels poliesportius, que duren entre tres i quatre mesos; i en fer un contracte de manteniment. Amb la qual cosa, encara quedarà pendent abordar una reforma integral dels camps de futbol, que demanden els presidents dels clubs des de fa anys, com ja va informar EL PERIÓDICO. 

Més notícies de Badalona