NECESSITATS EDUCATIVES

El Govern aprova la creació de 34 centres educatius per donar resposta a les demandes d'escolarització

Vuit instituts, 25 instituts escola i un centre de formació d'adults s'engegaran per al curs que ve

undefined35495509 el catllar  tarragones   12 09 2016  inicio curso escolar  i181105153745

undefined35495509 el catllar tarragones 12 09 2016 inicio curso escolar i181105153745 / JOAN REVILLAS

1
Es llegeix en minuts
ACN

El govern de la Generalitat va aprovar, dijous passat, 1 d’agost, a través del Departament d’Educació, la creació administrativa de 34 centres educatius per donar resposta a les demandes d’escolarització. Es tracta de vuit instituts, 25 instituts escola i un centre de formació d’adults per al curs vinent. 

I és que la previsió de la demanda d’escolarització aconsella revisar l’oferta de places escolars públiques per donar resposta a les necessitats educatives. 

A Barcelona i rodalies

Al Consorci d’Educació de Barcelona, començaran l’activitat lectiva el curs que ve l’Institut Sagrera Sant Andreu; l’Institut Pedralbes i l’Institut Escola Arts. 

En els Serveis Territorials de Barcelona Comarques, destaquen el nou Institut Escola Baldomer Solà; el Rafael Alberti i el Sant Jordi a Badalona; l’Institut Escola Pere Lliscart a l’Hospitalet de Llobregat; el Centre de Formació d’Adults Sant Adrià de Besòs; l’Institut Escola Pallaresa a Santa Coloma de Gramenet i l’Institut Escola Sant Quintí de Mediona (Barcelona).

Al Baix Llobregat

Al Baix Llobregat, es crea l’Institut el Prat de Llobregat i l’Institut Escola Pepa Colomer, al mateix municipi. Als Serveis Territorials de la Catalunya Central, l’Institut Escola Barnola a Avinyó i l’Institut Escola Pompeu Fabra al Pont de Vilomara i Rocafort (Barcelona). 

Maresme i Vallès Oriental

Als Serveis Territorials del Maresme-Vallès Oriental, l’Institut Escola Pla de L’Avellà en Cabrera de Mar; l’Institut Escola Montagut a Santa Susanna i l’Institut Escola Pallerola a Sant Celoni.

Vallès Occidental

Al Vallès Occidental, començaran activitat l’Institut Escola Can Llobet a Barberá del Vallès; l’Institut d’FP de Castellar; l’Institut Escola Sant Esteve, també a Castellar del Vallès; l’Institut Escola El Viver a Montcada i Reixac; l’Institut Escola El Martinet i l’Institut Escola Els Pinetons, a Ripollet; l’Institut Escola Teresa Altet a Rubí; l’Institut Narcisa Freixas i Cruells a Sabadell; l’Institut d’FP Sant Cugat a Sant Cugat del Vallès i l’Institut Escola Pere Viver a Terrassa.

A Girona, Tarragona i l’Ebre

Notícies relacionades

Als Serveis Territorials a Girona, l’Institut Escola El Bruel-Empuriabrava a Castelló d’Empúries; l’Institut de Sarrià de Ter; l’Institut Sant Quirze a Lloret de Mar. A les comarques Tarragona, l’Institut Escola Teresina Martorell El Vendrell; l’Institut Escola Montsant a Cornudella de Montsant. A les Terres de l’Ebre, l’Institut Escola Agustín Barberá a Amposta i a Lleida, l’Institut Escola Magraners.

Més notícies de Badalona