FESTIVAL SUSPÈS

El festival Reggaeton Barcelona Summer Edition suspèn els concerts anunciats aquest dissabte a Badalona

L'organització diu que no ha aconseguit un espai amb mínimes condicions de seguretat

ayuntamiento-badalona

ayuntamiento-badalona

1
Es llegeix en minuts
ACN

El Reggaeton Barcelona Summer Edition, programat per a aquest dissabte 6 de juliol a Badalona, ha quedat suspès “per causes alienes a la voluntat de l’organització i dels artistes convidats”. Segons un comunicat difós per la direcció a les xarxes socials, l’empresa que gestiona l’espai Skate Agora -on s’havien de celebrar les dotze hores de concerts-, no tenia els permisos necessaris per acollir la festa.

Davant d’aquesta situació, els organitzadors asseguren que han buscat un espai alternatiu amb mínimes condicions de seguretat, i que finalment no han aconseguit. “Demanem disculpes al nostre públic, treballadors i patrocinadors”, afegeix la direcció del Reggaeton Barcelona, que preveu anunciar ben aviat una nova data i lloc.

Estava programat per a dissabte

El festival havia d’arrencar aquest dissabte a les dotze del migdia i estava previst que s’allargués fins a la mitjanit amb un cartell encapçalat per Nicky Jam i Lunay. L’organització tenia previst acollir prop de 10.000 persones, però a mitjans d’aquesta setmana encara no tenia confirmat l’espai on celebrarà el festival. Si bé havia anunciat tres llocs diferents -Skate Agora, la platja i el Turó d’en Caritg-, cap d’ells havia rebut el vistiplau de l’administració pública.

Aquest divendres, quan falten menys de menys de 24 hores per a l’inici de l’esdeveniment, la direcció del Reggeaton Barcelona ha desistit i ha donat el festival per suspès fins a nou avís. Segons un comunicat oficial, la setmana que ve anunciaran una nova data i concretaran tots els detalls de la reubicació, mentre garanteixen que les entrades ja adquirides seran igualment vàlides.

Notícies relacionades

Alhora, preveuen obrir un telèfon de contacte i una adreça electrònica perquè els afectats puguin traslladar els seus dubtes i reclamacions.

Més notícies de Badalona en l’edició local de EL PERIÓDICO DE CATALUNYA