PER UN LLEURE NOCTURN PÚBLIC

L'alcaldable de Guanyem i ERC de Badalona proposa la construcció d'una discoteca municipal a la ciutat

Dolors Sabater ha explicat que l'equipament oferiria "lleure alternatiu" dia i nit, amb una especial atenció al consum responsable i a la lluita contra les agressions sexistes

foto 3500765

foto 3500765

1
Es llegeix en minuts
ACN

En el marc de la campanya electoral de les pròximes eleccions municipals, la candidata de la coalició de Guanyem Badalona en Comú i ERC, Dolors Sabater, proposa la construcció d’una discoteca municipal al polígon industrial i de lleure de Can Ribó. 

L’equipament, no obstant, anirà més enllà del lleure nocturn i estarà obert també en horari diürn per convertir-se en un espai polivalent de lleure alternatiu a la ciutat. 

Sabater assegura que de la mateixa manera que hi ha espais públics per a nens o persones grans, l’administració pública ha de procurar un lloc per al lleure d’un segment d’edat de la població sovint oblidat. 

Amb la nova discoteca pública, la coalició d’esquerres vol també incidir en l’educació dels joves, posant èmfasi en el consum responsable d’alcohol i la lluita contra les agressions sexistes.

El projecte de Sabater per als joves de Badalona encara no té pressupost ni ubicació concreta, ja que dependrà de la futura reordenació d’usos dels polígons industrials. L’objectiu de la candidatura és que l’Ajuntament pugui adquirir una nau a Can Ribó per adequar-la com a espai de lleure municipal.

Notícies relacionades

Sabater explica que el projecte vol incidir en la "capacitat participativa" dels joves per gestionar el seu propi lleure, tindrà "especial atenció" a qualsevol tipus de discriminació que pugui donar-se en un context de lleure i "intervindrà" també en el consum d’alcohol i es farà atenció a qualsevol tipus d’addicció.

Quant als usos de l’equipament, l’objectiu de Sabater és que la discoteca municipal pugui obrir també durant el dia, convertida en sala polivalent i on hi pugui haver espais d’assaig per a grups musicals emergents de Badalona, completant una oferta de lleure juvenil que arribi al "ventall més gran de serveis" possible.