Enxampats 'in fraganti'

Dos detinguts per traficar amb cocaïna en un pis de Badalona | Vídeo

Els arrestats venien droga al replà de l'escala d'un pis al barri de Llefià

unnamed

unnamed

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han detingut dos homes, de 57 i 39 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i han desmantellat un punt de venda de cocaïna a Badalona.

En un comunicat, la policia catalana ha informat que els dos detinguts, un de nacionalitat espanyola i un de marroquí, venien droga al replà de l’escala d’un pis al barri de Llefià, on els compradors accedien previ contacte telefònic. Els Mossos també han difós a través de Twitter un vídeo de l’operació policial.

La investigació va començar a principis d’abril, quan els agents van tenir coneixement que una vivenda del carrer Roselló podria estar sent utilitzada com a punt de venda de drogues.

La policia va enxampar els dos homes ‘in fraganti’ dimarts passat mentre venien cocaïna a un usuari al carrer i els van decomissar, a més, mil euros en efectiu, diverses monodosis de cocaïna preparada per a la venda, una navalla i diversos telèfons mòbils.

Notícies relacionades

L’endemà, els Mossos van registrar els domicilis dels detinguts, on van trobar 120 grams de cocaïna –el valor de la qual al mercat negre ascendeix a uns 15.000 euros–, així com 5.000 euros en efectiu.

Els dos presumptes traficants van passar ahir a disposició judicial i el jutge de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs. 

Temes:

Drogues