INCENDI

Tres persones ateses per inhalació de fum en un incendi en un pis de Badalona

Els fets van passar durant la matinada de Cap d'Any i els ocupants de la vivenda van ser donats d'alta

carrer-simancas

carrer-simancas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tres persones van ser ateses per inhalació de fum la nit de Cap d’Any en un incendi en un pis de Badalona, al carrer Simancas.

El foc va cremar el rebedor i el menjador de l’immoble en la seva totalitat. Però els afectats van ser donats d’alta al mateix lloc.

Els Bombers van rebre l’avís a les 02.58 hores i van mobilitzar quatre dotacions. El foc es va extingir a les 3.40 hores.

Cap d’Any sense incidents destacables

Catalunya ha viscut un Cap d’Any d’"absoluta normalitat" en termes de seguretat i emergències, en el qual no s’han produït accidents de trànsit mortals, tot i que s’ha detingut 19 persones per diferents fets delictius, cinc dels quals relacionats amb la celebració de la nit de Cap d’Any.

Així ho ha explicat el conseller d’Interior, Miquel Buch, que ha fet un balanç satisfactori de la nit de Cap d’Any, que ha tingut la seva celebració més multitudinària a Barcelona, on unes 94.000 persones han donat la benvinguda al 2019 a l’avinguda Maria Cristina, on s’ha organitzat un espectacle multimèdia a càrrec de la companyia francesa Groupe F.

Notícies relacionades

En el cas dels Bombers de la Generalitat, el conseller ha informat que han treballat en dos focs a indústries de la Cellera de Ter (Girona) i Polinyà (Barcelona)en aquest incendi de la vivenda de Badalona i en incidents per contenidors cremats en diversos municipis.

Més notícies de Badalona