Sense proves

El TSJC no admet una querella contra Albiol pels ajuts al Joventut quan era alcalde de Badalona

Argumenta que la fiscalia ja ho va investigar i ho va descartar i que el querellant no aporta cap prova nova

zentauroepp44723433 barcelona  barcelon s  21 08 2018    politica     entrevista180830142117

zentauroepp44723433 barcelona barcelon s 21 08 2018 politica entrevista180830142117 / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
ACN

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) no ha admès una querella presentada contra el president del PPC i diputat en el Parlament, Xavier Garcia Albiol, per un presumpte cas de prevaricació quan era alcalde de Badalona relacionat amb la concessió d’ajuts des d’una fundació participada per l’ajuntament al Joventut, l’equip de bàsquet on va jugar de jove.

El tribunal argumenta que el querellant no aporta cap prova nova i es limita a referir-se a informacions periodístiques que expliquen que la fiscalia va descartar investigar Albiol per aquest cas just abans de les eleccions del 21 de desembre. Remarca, a més, que la investigació penal ja es va produir sense cap resultat.

Notícies relacionades

"El querellant es limita a transcriure informació periodística relativa a uns fets que, des de la seva perspectiva, considera constitutius de delicte", apunta la Sala Civil i Penal del TSJC, que afegeix que la fiscalia ja va investigar el cas i va descartar que hi hagués delicte, i la persona que ara presenta la querella no aporta "fets nous ni cap principi de proves o altres dades que permetin reiniciar una investigació penal que ja va tenir lloc".

Més notícies de Badalona