VÍDEO | Batalla campal en un partit de Segona Divisió Catalana

Tant jugadors com públic van començar una baralla que va tenir lloc a les grades i al terreny de joc, cosa que va propiciar la intervenció de Mossos

L'equip local ha fet públic un comunicat a través del seu compte de Twitter condemnant la violència i reivindicant els valors de l'esport

a

a

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Batalla campal en el partit de 2a Divisió Catalana que va enfrontar diumenge passat, 14 d’octubre,l’At.  C. Sant Pol i el Young Talent Badalona Sud Assoc. Esp. (2-1), que va acabar segons l’acta arbitral amb 3 expulsions visitants i 12 targetes grogues en total.

Com mostren les imatges següents, publicades pel 'Diari de Badalona', tant jugadors com públic van començar una baralla que va tenir lloc a les grades i al mateix terreny de joc, fins al punt que els Mossos d’Esquadra es van veure obligats a intervenir.

Notícies relacionades

A través del seu compte de Twitter, i com a resposta a un tuit en què el compte oficial dels Mossos condemnava els aldarulls, el club local,l’At.  C. Sant Pol, ha fet públic un comunicat en què també fa explícita la seva condemna a la violència i reivindica el joc net i els valors de l’esport.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA